Vad kan botas med en orgasm

Ingen tänkte ens på det faktum att orgasmen, förutom vad som ger nöje, har möjlighet att läka någon smärta och sjukdom? Det är faktiskt ett vetenskapligt bevisat faktum.

Morgonalaise

Kön är orsaken till morgon illamående, men det kan också underlätta denna sjukdom. Experter förklarar att spermier som slår kvinnans kropp är en bra strategi eftersom det kan skapa tolerans mot henne.

Undersökning av 2012, där resultatet presenterades, förutsätter att kvinnokroppen tar emot spermier som en infektion, som han svarar på kräkningar. Men när spermierna går in i hennes kropp, ökar en kvinna immunitet och därigenom avlägsnar morgonen illamående.

Premenstruella syndrom konvulsioner

De kan vara ett av de mest ansträngande symptomen för en kvinna som inträffar varje månad. Livmodern är mer avslappnad före orgasm. Men när apogee uppstår ökar blodflödet, vilket hjälper till att lindra kramper.

Muskler i livmodern dras samman under maximal sexuell njutning, medan kemikalier i hjärnan frigörs som www.anahatamon.com/10-saker-som-gor-din-man-olycklig/ lindrar smärta. Kvinnor som onanerar ofta rapporterar att det hjälper till med kramper under menstruationen, och det har också en positiv effekt på symtomen på premenstruellt syndrom.

Det visar sig att orgasm i vissa fall kan bibehålla hälsan, forma och lindra smärta.

Request Quote: (All below fields are required)