På semester är tjejer redo att fuska sina män

Som nyligen gjorda sociologiska studier har visat att unga kvinnor lämnar hemma inte bara problem på jobbet, en man med barn och en hund utan också de flesta fördomarna.

Glansig tidskrift Mer tillfrågade 2000 brittiska kvinnor i åldern cirka 25 år och fick reda på hur ofta tjejer har semesterromanser" med främlingar, skriver The Daily Mail.

Således sa ungefär en tredjedel av de svarande att de sov med minst två män under en semester. Dessutom hittade var sjätte kvinna tre eller flera sexpartners.

En fjärdedel av de tillfrågade kvinnorna lurade sina vanliga partners, men endast 1 av 10 lurade älskare lärde sig om de instruerade hornen.

Det är värt att notera att ungdomar ger efter för frestelser lika ofta som flickor. Ungefär samma antal män medgav att de hade semesterromanser.

Mer än hälften av kvinnorna tror att det bästa alternativet är att åka ensam på semester. Och alla, som en, förklarar att de är mycket mer sexuellt aktiva när de är på semester. Flickorna sa att de i genomsnitt hade 3 semestrar om året, under vilka de hade sex tre gånger om dagen.

Förresten, attityden till säker sex när du är på semester blir mer försumlig. Endast 6 av 10 svarande tog kondomer på en resa, samtidigt sa ungefär hälften att de inte var rädda för att få en STD på semester.

Ändå kan en semesterromantik visa sig vara ett mycket farligt företag: hälften av de brittiska kvinnorna medgav att att ha sex på semester helt enkelt tröttade dem, en tredje sa att de blev rånade av potentiella herrar.

"För de flesta kvinnor liknar semestern två veckors lördagar, så om www.whiskyakademien.com/hemlagad-mat-barn-sex-vad-man-ngrar-efter/ flickorna åker ensam på semester vill de ha så mycket kul som möjligt", - noterade biträdande chefredaktören för More

Request Quote: (All below fields are required)