En kvinna kan välja en man på 45 sekunder

På bara 45 sekunder kan en kvinna avgöra om en man är lämplig för henne eller inte,. Engelska psykologer säger att en kvinna inte blir kär vid första anblicken, men från den sjätte.

Vid 45 sekunder bestämmer kvinnan äntligen vilken typ av gås han är. Men allt detta är bara början, låt oss ta reda på vad en kvinna gör för att förföra en man?

1 blick-5 sekunder, bestämmer ögonfärgen och om de är smarta.

2 blick-10 sekunder, tittar på kläderna och kommer definitivt att vara uppmärksam på om han har på sig en förlovningsring.

3 blick-5 sekunder, utvärderar frisyren.

4 titta-på händerna.

5 Visa - på skor.

6 look-15 sekunder, bedömer sättet att bära, gång och gester.

Nonchalant räta ut håret, en herrelös sträng eller en hårnål och utsätta hennes hals, gör en kvinna en man darra. Märker att hans blick börjar bli stygg, erbjuder hon en drink. Representanter för det svagare könet kännetecknas av att sträcka ett cylindriskt föremål, till exempel en cigarett, benen på ett vinglas eller något annat föremål. Denna åtgärd är en omedveten antydan om vad som är på hennes sinne. Något sänker ögonlocken, kvinnan tittar på mannen tills han märker blicken, och sedan ser hon snabbt bort. Detta ger en fascinerande känsla av kikade, en retande ledtråd som kan antända någon normal man.

En kvinna som är intresserad av en potentiell sexpartner kommer regelbundet att visa honom den släta, känsliga huden på hennes handleder. Handleden har alltid ansetts vara en av de mest erogena zonerna. Det är inte svårt för kvinnor som röker för att visa denna Retande gest till en man. Det finns inget att säga om benen: en generic cialis kort kjol, korsade ben, nakna eller strumptäckta knän, dykning fötterna i en sko är så sexig att det kan driva många män galen. Och om du lägger till ett frankt tal till allt detta, var säker-det är ditt.

Request Quote: (All below fields are required)